آتابیمه

کمی صبر کنید...

health insurance

بیمه درمان تکمیلی

سه‌شنبه 18 مرداد 1401

قطعا همه ما در جریان هزینه‌های سرسام آور درمان هستیم، اما متاسفانه برخی از خانواده‌ها، توان پرداخت این هزینه‌های گزاف را ندارند. به خصوص در رابطه با بیماری‌های پرهزینه و صعب العلاج این مساله حادتر است. اما جای نگرانی وجود ندارد، در این کره خاکی، برای هر مشکلی یک راه حلی وجود دارد، و راه حل این مشکل نیز “بیمه تکمیلی” است.

 

بیمه تکمیلی چیست؟ چگونه بیمه درمان تکمیلی به کمک ما می‌آید؟

بیمه درمان تکمیلی از انواع بیمه های درمان و بیمه‌ای برای جبران هزینه‌های بالای درمان بیماری‌هاست. بخش زیادی از هزینه‌های درمان را در زمان بیماری یا حتی بعد از آن می‌توان به بیمه تکمیلی سپرد!

برای این که بتوانید بخش از زیادی از هزینه های درمان را به بیمه تکمیلی واگذار کنید، می‌بایست اول یک بیمه پایه داشته باشید؛ سپس بیمه تکمیلی تهیه کنید. شما می‌توانید هر سال با پرداخت مبلغ حق بیمه از پوشش‌های بیمه درمان تکمیلی استفاده کنید. در واقع می توان گفت، خرید بیمه تکمیلی، یک آینده‌نگری هوشمندانه در روزهای سلامتی برای روزهای بیماری ست! به عبارت دیگر، این کار، تجربه عملی این جمله معروف را تداعی می‌کند ” پیشگیری بهتر از درمان است”.

 

اگر به سلامتی خود فکر می‌کنید، باید به فکر بیمه هم باشید

در این مقاله، قصد داریم بیشتر به بیمه درمان تکمیلی و موضوعات آن بپردازیم. شما نیز اگر سوالی در مورد این بیمه‌نامه کاربردی دارید و می‌خواهید دقیق تر بدانید که ” بیمه تکمیلی چیست” در ادامه با ما همراه باشید.

این نوع بیمه‌ها در انواع مختلف توسط شرکت های بیمه ارائه می شوند که نام آنها به عنوان تکمیل کننده هزینه های درمانی می درخشد! هم چنین می تواند جبران کننده ی هزینه های درمانی شما باشد. حتی این بیمه درمان می‌توانند مکمل سایر بیمه‌های درمان نظیر بیمه تامین اجتماعی، بیمه سلامت و … تلقی شود.

 

پوشش‌ های بیمه تکمیلی چیست و چه وقت مورد استفاده قرار می ‌گیرد؟

در حقیقت، می توان گفت که پوشش‌های بیمه درمان تکمیلی، تعهداتی ست که بیمه گر در قبال بیمه‌گزار متعهد است و باید آنها را به درستی انجام دهد، شرکت بیمه در زمان بروز بعضی از بیماری ها به شرح زیر خدماتی را ارائه می کند.

  • پرداخت هزینه‌های پاراکلینیکی (سونوگرافی، ام آر آی، اکوکاردیوگرافی و…)
  • هزینه بیمارستانی مانند پوشش شیمی درمانی یا بستری
  • پرداخت خدمات آزمایشگاهی (نوار قلب، رادیو گرافی)
  • هزینه‌های عمل‌های حیاتی جراحی ( مغز، اعصاب، سزطان، پیوند ریه و کبد و…)
  • پرداخت هزینه‌های عمل سرپایی (گچ گرفتن، ختنه کردن)
  • پرداخت هزینه‌های عمل‌های سرپایی مثل گچ گرفتن، ختنه کردن، بخیه زدن و…
  • هزینه جراحی چشم که شامل عیوب انکساری می‌شود.
  • پرداخت هزینه عینک و سمعک
  • پرداخت هزینه‌های دندان پزشکی به جز ایمپلنت، ارتودنسی، دندان مصنوعی و جراحی لثه.
  • هزینه‌های ویزیت، دارو و خدمات اورژانسی داده شده است
  • پرداخت هزینه حضور همراه برای بیماران زیر ۷ و بالاتر از ۷۰ سال.
  • پرداخت هزینه‌های درمان ناباروری و نازایی
  • پرداخت مبالغ تهیه اروتز
  • پوشش بلایای طبیعی و جبران هزینه‌های ناشی از آن

 

بیمه درمان تکمیلی چه عمل‌های جراحی را پوشش نمی‌دهد؟

بیمه تکمیلی فقط عمل‌های جراحی را پوشش داده که برای تکمیل و بهبود سلامتی افراد انجام گیرد. بیمه تکمیلی عمل‌های زیبایی را پوشش نمی‌دهد. از جمله عمل‌هایی که تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار نمی‌گیرند به شرح زیر هستند:

  1. عمل زیبایی بینی( به طور کلی، بیمه عمل زیبایی بینی یا هر عمل زیبایی دیگر تحت پوشش بیمه تکمیلی نیست.)
  2. عمل زیبایی کوچک کردن معده یا لیپوماتیک
  3. جراحی‌های زیبایی همچون فیلر لب فیلر بینی
  4. عمل‌های زیبایی همچون زاویه فک و…. تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار نگرفته و فقط این بیمه عمل‌های درمانی را تحت پوشش خود قرار می‌دهد.

 

انواع بیمه‌های درمان تکمیلی

در زیر به انواع بیمه‌های تکمیلی درمان اشاره می‌کنیم:

  1. بیمه تکمیلی انفرادی
  2. بیمه تکمیلی گروهی
  3. بیمه تکمیلی خانواده
  4. بیمه تکمیلی زایمان
  5. بیمه‌ی تکمیلی بازنشستگی

 

بیمه نامه تکمیلی انفرادی

این بیمه برای افرادی مناسب است که می‌خواهند بیمه‌ای را به صورت انفرادی، برای خودشان تهیه کنند. در حقیقت، این بیمه از آن بیمه‌هایی ست که به صورت محدود توسط بعضی از شرکت‌های بیمه مثل بیمه سامان، بیمه تعاون و شرکت بیمه ایران ارائه می‌شود.

 

نرخ بیمه‌نامه تکمیلی انفرادی چقدر است؟

در بیمه درمان انفرادی، با انتخاب پوشش‌های متعدد، مبلغ حق بیمه تنوع می‌یابد. برای محاسبه هزینه و قیمت بیمه درمان، لازم است که جمع حق بیمه پوشش‌‌های انتخابی را محاسبه کنید. شرکت‌های ارائه دهنده بیمه درمان، برای سهولت کار بیمه‌گذار هزینه بیمه درمان را از همان وهله اول محاسبه و اعلام می‌کند.

لطفا توجه داشته باشید که فرانشیز بیمه تکمیلی و دوره انتظار، می‌تواند در هزینه بیمه درمان تاثیر‌گذار باشد. در حقیقت قیمت بیمه درمان تکمیلی انفرادی بر اساس عوامل مختلفی تعیین می‌شود.

 

بیمه تکمیلی خانواده چیست؟

قطعا هر شخصی که خانواده تشکیل داده‌است؛ در برنامه های کاری خویش ” بیمه درمان تکمیلی خانواده” را هم برای خود و هم برای خانواده اش لحاظ می‌کند.

بیمه درمان تکمیلی خانواده به ویژه برای افرادی مناسب است که عضو سازمان یا گروه خاصی نیستند. این افراد نمی توانند بیمه نامه تکمیلی گروهی داشته باشند در این شرایط، تهیه بیمه تکمیلی خانواده می تواند بیمه نامه مطلوبی برای آنها باشد.

 

بیمه تکمیلی گروهی چیست؟

گاهی برخی از کارفرماها یا سازمان و شرکت‌ها برای کارمندانی که در آنجا مشغول به کار هستند، بیمه درمان تکمیلی گروهی تهیه می‌کنند. کارکنان می‌توانند از پوشش‌های بیمه تکمیلی گروهی برای خود و افراد تحت تکفل استفاده نمایند.

 

شرایط بیمه درمان تکمیلی گروهی برای شرکت‌ها

قبلا طبق قانون بیمه، فقط شرکت‌های بالای ۵۰ نفر مجاز به استفاده از بیمه درمان گروهی برای پرسنل خود بودند، اما اخیرا، این قانون برداشته شده‌است. در قانون جدید بیمه آمده است که برای شرکت های زیر ۵۰ نفر نیز، امکان ارائه بیمه درمان تکمیلی گروهی وجود دارد. از نظر پوشش‌های بیمه‌ای، بیمه نامبرده شده تفاوت آنچنانی با بیمه تکمیلی گروهی بالای ۵۰ نفر ندارد؛ این بیمه فقط از نظر مبلغ حق بیمه و سقف تعهدات درمانی، با بیمه درمان گروهی تفاوت دارد.

فراموش نشود که در حال حاضر، تعداد انگشت شماری از شرکت‌های بیمه‌گر، بیمه درمان گروهی زیر 50 نفر را دارن که بیمه ملت یکی از این شرکت ها می باشد.

هنگامی که بیمه نامه درمان تکمیلی گروهی برای گروه های زیر پنجاه نفر صادر گردد، شرکت‌های بیمه و همچنین بیمه‌گذاران موظف به رعایت شرایط زیر هستند:

  1. در بیمه درمان تکمیلی گروهی، یک پرسش‌نامه سلامت به وسیله شرکت بیمه تهیه شده است. پرسنل سازمان که می‌خواهد بیمه نامه تکمیلی گروهی را برای اعضای خود تهیه کند، باید این فرم را برای خود و اعضای تحت تکفل خود تکمیل نمایند.
  2. چنانچه پزشک معتمد بیمه، یک سری آزمایش‌ها را برای هر فرد ضروری تشخیص دهد، کسانی که طالب بیمه گروهی هستند، باید این آزمایش‌ها و معاینات را با هزینه شخصی خود انجام دهند.
  3. متقاضی بیمه میبایست برای تک تک افراد خانواده خود درخواست صدور بیمه کند. اما شرکت بیمه بعد از بررسی و انجام آزمایش‌‌های لازم،‌‌ می ‌تواند برای فرد یا افرادی از خانواده بیمه صادر نکند.
  4. مهم است بدانید که پوشش هزینه‌های رفع عیوب انکساری چشم در این بیمه ارائه نخواهد شد. برخی از شرکت‌های بیمه، عمل لیزیک را عمل زیبایی می‌دانند. هزینه عمل‌های زیبایی در بیمه تکمیلی پرداخت نخواهد شد.

 

بیمه درمان تکمیلی بازنشستگی تامین اجتماعی

بازنشستگان؛ مستمری بگیران و از کار افتادگان بخوانند!

بازنشستگان می‌توانند به همراه همسر و سایر افراد تحت تکفل خود، تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بگیرند.در واقع، آنها برای ثبت نام بیمه تکمیلی باید به کانون بازنشستگی تامین اجتماعی مراجعه کنند.

نکته‌ای مهم که بازنشستگان محترم باید به آن توجه کنند، این است که بیمه تکمیلی سازمان تامین اجتماعی هیچ گونه ارتباطی با شعبه‌های این سازمان نداشته و صرفا مسئول ثبت نام یا انصراف بیمه‌شدگان است.

اگر بازنشستگان فوت کنند، تکلیف بیمه درمانشان چیست؟

اگر مستمری بگیران یا بازنشستگان فوت کنند، پوشش بیمه متوقف نمی‌شود. خدمات بیمه درمان تکمیلی برای افراد تحت تکفل وی ادامه‌دار خواهد بود.

 

آیا هر شخصی می‌تواند چند بیمه درمان تکمیلی داشته باشد؟

بله. بر اساس ماده ۱۷ آیین نامه ۹۹ شورای عالی بیمه، اگر بیمه شده چندین بیمه درمان تکمیلی بیش از چند شرکت را داشته باشد، می‌تواند به دلخواه از هر کدام استفاده کند. به عبارتی اولویت بندی استفاده را خود او می‌تواند تعیین کند. ولی نمی توان یک خسارت را از چندین شرکت دریافت کند . اما اگر خسارت توسط یک شرکت پرداخت نشد می تواند تفاوت خسارت را از دیگر بیمه ها دریافت کند.

 

 

اشتراک گذاری:
اخبار بیمه
14010607 09
بیش از ۱۵ هزار نفر به جمعیت زیر پوشش بیمه سلامت در کهگیلویه و بویراحمد افزوده شد

ایرنا نوشت: مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: از یک سال گذشته تاکنون ۱۵ هزار و ۸۱۷ نفر به[...]

...ادامه
14010530 08
بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث

جرایم کلیه وسایل نقلیه موتوری زمینی فاقد بیمه نامه از تاریخ ۲۹ مرداد تا پایان روز ۱۱ شهریور امسال به[...]

...ادامه
14010527 01
استفاده از اندوخته بیمه عمر به عنوان وثیقه در طرح ستاره تعریف نشده است

مدیرعامل شرکت سبد گردان نیکان، با بیان اینکه با ورود اندوخته بیمه های عمربه سامانه ستاره، حتما زمینه انتفاع آن[...]

...ادامه
14010527 02
چه زمانی ترسیم کروکی در تصادف رانندگی لازم است؛ ضرورت اجرای کروکی آنلاین چیست

ابتدای سال جدید شمسی بود که در جلسه مشترک رئیس پلیس راهور با مهندس مجید بهزادپور رئیس کل بیمه مرکزی،[...]

...ادامه
14010527 03
حضور تیم ارزیابی خسارت شرکت بیمه ملت در مناطق سیل زده طالقان

به گزارش روابط عمومی بیمه ملت، پس از تاکید داود قاسم‌پور سرپرست مدیریت عامل شرکت بیمه ملت، و دستور معاون[...]

...ادامه
14010527 05
قدم بزرگ بیمه ملت در بیمه بدنه موتور سیکلت

بیمه ملت با ارائه بیمه بدنه موتورسیکلت همراه با درنظر گرفتن شرایط ویژه و ارائه تخفیف های مناسب، قدم بزرگی[...]

...ادامه
14010527 06
استقبال معلمان بازنشسته از خدمات بیمه‌ای شرکت بیمه ملت

صندوق بازنشستگی کشوری در راستای حفظ کرامات انسانی بازنشستگان و توسعه خدمات رفاهی آنان، برنامه‌ریزی‌های متعددی در جهت حصول اهداف[...]

...ادامه
14010527 07
کارت اعتباری، تحولی نو د‌ر د‌نيای بيمه‌گری

د‌ر شرايط اقتصاد‌ي کنوني، يکي از مهم‌ترين راهکارها براي حل مشکلات معيشتي روزمره مرد‌م، استفاد‌ه از تسهيلات است، اما واقعيت[...]

...ادامه
معرفی بیمه‌نامه‌ها
شخص ثالث
بیمه شخص ثالث

محاسبه بیمه شخص ثالث برای محاسبه قیمت بیمه شخص ثالث، عوامل و ملاک‌های مختلفی را باید در نظر گرفت. هرسال حداقل و حداکثر حق بیمه پایه شخص ثالث برای ماشین‌های مختلف توسط بیمه مرکزی اعلام می‌شود. قیمت نهایی مبلغ بیمه شخص ثالث هم باتوجه به حداقل پوشش مالی محاسبه می‌شود. به‌طور کلی عوامل اصلی تعیین کننده[...]

...ادامه
شخص ثالث
بیمه موتور سیکلت

وسایل نقلیه در کوچه و خیابان همواره در معرض خطر هستند و احتمال بروز حادثه برای آن‌ها و همچنین عابران پیاده زیاد است. در این‌جور مواقع بهترین راه این است که از بیمه کمک بگیریم و با بیمه کردن وسایل نقلیه خود سعی کنیم در صورت بروز حوادث از شرکت‌های بیمه برای جبران خسارات احتمالی[...]

...ادامه
شخص ثالث
بیمه بدنه

بیمه بدنه چیست؟ چرا باید بیمه بدنه خودرو داشته باشیم؟ بیمه بدنه آنلاین خودروها، برای تضمین خسارت‌های احتمالی حوادث امری لازم و ضروری است. یکی از انواع بیمه‌هایی که برای رانندگان و وسایل نقلیه بسیار مفید واقع می‌شود؛ بیمه بدنه اتومبیل است. بیمه گزار با پرداخت مبلغ مشخص حق ‌بیمه به شرکت بیمه‌گر و خرید بیمه[...]

...ادامه
شخص ثالث
بیمه عمر

بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه عمر، زیرشاخه بیمه اشخاص و نوعی سرمایه‌گذاری بلندمدت دارای پوشش‌های بیمه ای است. بیمه گزار با پرداخت ماهانه مبلغ مشخص یا ... ، تحت پوشش بیمه عمر و سرمایه‌گذاری قرار خواهد گرفت. بیمه عمر و سرمایه‌گذاری، ریسک های فوت، از کارافتادگی، برخی از بیماری‌های خاص و نقص‌عضو را پوشش می‌دهد. بیمه[...]

...ادامه
شخص ثالث
بیمه مسافرتی

تابه‌حال به تهدیدات سفرهای خارجی فکر کرده‌اید؟ بیماری‌های ناشی از تغییر آب‌وهوا، دریازدگی، مسمومیت ناشی از غذاهای خارجی، سرماخوردگی شدید در مناطق سردسیر و... این‌ها تازه فقط تهدیدات مربوط به سلامت مسافر است. احتمال گم شدن مدارک شناسایی، گم شدن یا تأخیر بار، بروز مشکل حقوقی در صورت عدم رعایت قوانین و... از جمله مسائلی[...]

...ادامه
شخص ثالث
بیمه زنان خانه‌دار

بیمه مستمری زنان خانه دار (Housewives Annuity Insurance) امروزه زنان نقش پررنگی در اقتصاد خانواده و مدیریت مالی خانه ‌دارند. زنان با ورود به فضای اشتغال نیاز دارند از درآمد خود حفاظت کنند. نه تنها زنان شاغل، بلکه زنان خانه‌دار، بانوان مجرد و زنان سرپرست خانوار نیز برای اطمینان از استقلال مالی در مراحل مختلف زندگی[...]

...ادامه
شخص ثالث
بیمه حوادث انفرادی

بیمه حوادث انفرادی چیست؟ بیمه حوادث یکی از زیر شاخه‌های بیمه اشخاص است که خود به دو دسته بیمه حوادث انفرادی و گروهی تقسیم می‌شود. بیمه حوادث انفرادی در برابر انواع حوادث از فرد بیمه شده حمایت می‌کند. تفاوتی ندارد که این حادثه کی، کجا و در چه شرایطی اتفاق می‌افتاد. در زمان سختی و مشکلات[...]

...ادامه
شخص ثالث
بیمه درمان تکمیلی

قطعا همه ما در جریان هزینه‌های سرسام آور درمان هستیم، اما متاسفانه برخی از خانواده‌ها، توان پرداخت این هزینه‌های گزاف را ندارند. به خصوص در رابطه با بیماری‌های پرهزینه و صعب العلاج این مساله حادتر است. اما جای نگرانی وجود ندارد، در این کره خاکی، برای هر مشکلی یک راه حلی وجود دارد، و راه[...]

...ادامه
شخص ثالث
بیمه آتش سوزی

به طور میانگین هر ساله در اخبار و روزنامه‌های حوادث مشاهده می‌کنیم که حادثه آتش سوزی رخ داده است. برای جبران خسارت‌های ناشی از آتش سوزی باید یک پشتوانه مالی داشت تا نگرانی و دغدغه‌های افراد کاهش پیدا کند. خرید بیمه آتش سوزی می‌تواند یک گام موثر و هوشمندانه باشد تا در آینده‌ای آرام و[...]

...ادامه
شخص ثالث
مسوولیت پزشکان

بیمه مسئولیت پزشکان چیست؟ بیمه مسئولیت پزشکان یکی از انواع بیمه مسئولیت حرفه‌ای است. در این بیمه هر مسئولیتی که مطابق قانون، پزشک در برابر بیماران خود دارد مطابق بیمه‌نامه به شرکت بیمه منتقل می‌شود و بیمه‌گر در مواقع نیاز پاسخگو خواهد بود. مواردی مانند اشتباهات و خطاهای پزشکی جزو پوشش‌های این بیمه قرار می‌گیرند. درصورتی‌که پزشکی اقدام[...]

...ادامه
شخص ثالث
مسوولیت کارفرمایان

بیمه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان : طبق قوانین جاری کشور کلیه کارفرمایان در برابر حوادث احتمالی که ممکن است در حین کار برای کارکنان رخ دهد مسئول هستند . در قانون کار، حفظ سلامت کارکنان و پیشگیری از وقوع بیماری و یا حوادث احتمالی از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار است ، به همین[...]

...ادامه
شخص ثالث
استعلام اصالت بیمه نامه

جهت استعلام اصالت بیمه نامه اینجا را کلیک[...]

...ادامه
آدرس: تهران، شهرقدس، میدان مصلی، ابتدای بلوار مصلی، جنب درمانگاه لادن، پلاک 344
تلفن1: 02146816666 - تلفن2: 02146816667
واتس‌اپ: 09029292902
.2022 Copyright AtaBimeh.ir© | کلیه حقوق محفوظ است. [شرایط و قوانین استفاده] طراح وب‌سایت: آواوب